Hoppa till sidans innehåll

Stadgar och badregler


Knattedykarnas stadgar finns under rubriken Arkiv, undermeny Dokument.

 

REGLER FÖR KNATTEDYKARNA PÅ GOTTSUNDABADET                           


Alla pass börjar med samling, och oftast så duschar barnen efter samlingen, det kan dock variera lite beroende på grupp. Under passen så har vi ledare i Knattedyk uppsikt över barnen, men före och efter passen så är det den medföljande vuxnes ansvar.

 

Ni har fått ett passerkort per barn och ett passerkort per ledare. För barnen så gäller det att en vuxen får följa med in och se på under passet, vill man som vuxen simma under tiden så behöver ni lösa entré. I de fall det behöver följa in fler vuxna per barn så måste ni säga till oss så att vi kan lösa detta. Det är viktigt att ni håller ordning på passerskortet, dessa gäller enbart för ett läsår och bara när Knattedyk har sina grupper.

 

Vi hyr bara en del av Gottsundabadet (2 banor och lilla bassängen) och det innebär tyvärr att barnen inte får bada i bubbelpoolen eller vattenrutchbanan på det passerkort som ni har fått för Knattedyk. Vill ni stanna kvar och göra det så behöver ni lösa entré.

 

Om man har syskon i olika grupper så går de bra att de badar i bad- och lek-banorna under tiden som de andra syskonen är i sina grupper. De är då föräldrars/vuxens ansvar. Har ni medföljande syskon som inte är med i Knattedyks grupper så kan de själklart också bada under tiden men måste då lösa entré.

 


OBS! Föräldrar/medföljare ansvarar för att se till att ovanstående regler följs. 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:01 Skribent: Adde Bergström

Postadress:
DK Knattedykarna Uppsala - Sportdykning
Dorte Westin, Linvägen 17
75752 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info